Fa'ai Fieko Teedoe Fiella suka suki kehidupan sendiri =)

Jan 7, 2011

Sayang Aku !

Adalah lebih baik , awak ada dekat dengan saya . agar saya tidak perlu risau kan keadaan awak . adalah juga lebih baik , dari awal tak perlu kenali saya ! akhirnya , awak pergi tanpa suara (memang lah tak bersuara , kau pun bukan ada lagi kan ?) Urghh .saya merana kerana awak ! saya terseksa kerana awak ! tahu tak betapa nilai nya harga engkau ? dahulu , saya sering tak endah dengan awak . awak sering juga muncul tiap kali saya tidak panggil nama mu .. namun , kau sakit , aku biarkan ..

Kenapa kau pergi dan tak kembali ? saya terlupa bahawa , saya sayang sangat awak ! baru saya tahu hidup tanpa awak memang menyusahkan ..

tapi , saya nak cakap : terima kasih sebab berjasa untuk saya walau seketika . dan tidak dapat menjaga awak sepenuhnya .. akhirnya , awak hilang di tangan orang lain . *sue punya keja lah ni ! dalam ue ade mcm mcm . lagu pun tarak masyuk dalam PC lagy .

dan saya nak announce : saya sayang awak cik pendrive !! huhu .. baru ku tahu yang diriku amat menyayangimu .. *i need a pen , while i'm driving .. wee~

No comments:

Post a Comment