Fa'ai Fieko Teedoe Fiella suka suki kehidupan sendiri =)

Feb 25, 2011

Fairy Tale

Wee~ bersama fafall falafal !


Haha ~ for the first time aku Vs. dengan twins yang selalu meng-gila , hamizah . And for the first game aku ngan dia and finally , aku dapat win this game . Aku tak bangga mane pun . Lagipun , this year aku tak jadi pegy tournament tu . Aku jadi pelapis for next year pun cukup lah ..


auw auw ~ fafall falafal & fieko fiella ! =)
After all , terdetik pulak nana nanot nak capture pic kat tempat aku buat homework bersama fafall falafal ! hehe =)

makan lolipop ! hehe =)

Tu je la yang kita orang buat . Malas sungguh na buat homework time tu , Yuk balik rumah !! =P

2 comments:

  1. nsib je 2!2 pwn owg slh amik step haha :DD

    ReplyDelete
  2. haha =) ta baek la merendahkan orang yg tinggi . hehe ..

    ReplyDelete